TR Türkçe EN English

Silinen ders (öğretmenin planıyla birlikte) nasıl geri yüklenir

Öğretmen (veya yönetici) dersi, öğretmenin planı ve hazırlıklarıyla birlikte yanlışlıkla silebilir.

Bu durumda ders şu şekilde geri yüklenebilir:

Sol menüden "**Öğretim Planları**" ve "**Öğretim planlarını listele**" görünümünü seçin.

Alt kısımda "**Silinen Kurslar / Kursları Restore Et**"'i seçin.

Dersi seçin ve geri yükleyin.