Bildirimlerin otomatik gönderimi - ödeme planlarındaki değişiklikler ve ödeme planlarının görünürlüğüyle ilgili
bildirimler, gönderimi durdur, gönderimi yeniden başlat, ödeme planları, ödeme planının görünürlüğü,
Ödeme planı oluşturulduğunda kullanıcılar bildirim alır. Ödeme planında yapılan her değişiklikte de bildirimler otomatik olarak gönderilir.
Bildirim genel bir metin içerir: Ücretler yayınlandı/Ücretler kaldırıldı/Ücretler değiştirildi.
Bildirimler kime ve ne zaman gönderilir:
1. Tüm Kullanıcılar şu durumlarda bildirim alır:
- ödeme planının tamamı için her "değişiklikleri kaydet" işleminde (oluşturma ve değişiklikler);
- ödeme modülünün görünürlüğündeki her değişiklikte;
- ödeme planının görünürlüğündeki her değişiklikte;
- belirli bir kullanıcı grubunun görünürlüğündeki her değişiklikte.
2. Belirli bir Kullanıcı şu durumlarda bildirim alır:
- okul, ödeme planını bu belirli kullanıcıya atadığında;
- okul, ödeme planını bu belirli kullanıcıdan kaldırdığında;
- okul, görünür bir ödeme planında değişiklik yaptığında.
Yeni bir ödeme planı oluşturmayı planlıyorsanız veya mevcut bir ödeme planında değişiklik yapacaksanız, geçici olarak "bildirim gönderimini durdurma modu"nda çalışmanız uygundur. Böylece veliler okuldan gelen çok sayıda bildirimle kafası karışmaz.
Bildirimlerin gönderimini geçici olarak durdurmak için Bildirimler düğmesine tıklamanız yeterlidir:
Tüm değişiklikler tamamlandıktan sonra bildirim gönderimini yeniden başlatmak için lütfen şu adımları izleyin:
Bildirimlerin kime ve ne gönderildiğini nasıl öğrenebilirsiniz:
Ödeme modülüyle ilgili diğer yardımlara da göz atın Ödemeler
