TR Türkçe EN English

Ödemeler modülünde bir kullanıcı nasıl silinir/geri yüklenir

kullanıcı sil, silinmiş kullanıcı, kullanıcı geri yükle,

Bazen çeşitli nedenlerle (örn. mükerrer hesaplar) Ödemeler modülünde bazı kullanıcıları silmeniz gerekebilir. Bir kullanıcıyı silmek yalnızca ilgili okul yılında hiç ödeme kaydı olmayan kullanıcılar için mümkündür - alınan, iade edilen veya önceki okul yılından aktarılan bakiye (başlangıç kredisi) olsun.

Kullanıcıları silme ve silinmiş kullanıcıları geri yükleme işlemi Users (Kullanıcılar) bölümünde yapılır.

Bir kullanıcı nasıl silinir:

Varsayılan olarak tüm bölümlerde yalnızca silinmemiş kullanıcılar gösterilir, bu yüzden silinmiş kullanıcıları kontrol etmek isterseniz kullanıcıları filtrelemeniz gerekir:

Silinmiş kullanıcılar nasıl geri yüklenir:



Yemekhane modülünde kullanıcı silmek için lütfen şu adımları izleyin Yemekhanede yatılı öğrenci nasıl silinir/yenilenir

Ayrıca bakınız - Ödeme modülü için tüm yardımların listesi